Pentru a doilea an consecutiv Fabrica de imagine oferă suport în comunicare şi design pentru Piligrim-Demo, ONG-ul care organizează Conferinţa Internaţională SHIFT. Evenimentul din acest an a avut loc, tradiţional, în una dintre cele mai prospere localităţi rurale din Moldova, Avdarma, UTA Găgăuzia, pe 11 aprilie 2017.

Shift-111

Shift-304

Conferinţa SHIFT 2017 a fost dedicată transparenţei şi eficienţei administrării Găgăuziei. La eveniment au participat Lucy Joyce, Ambasadoarea Marii Britanii în Republica Moldova, Vladimir Cîssa, Preşedintele Adunării Populare a Găgăuziei, reprezentanţi ai autorităţilor locale din autonomia găgăuză, reprezentanţi din Comitetul executiv şi deputaţi din Adunarea Populară a Găgăuziei, deputaţi din Parlamentul RM, reprezentanţi ai misiunilor diplomatice, experţi locali, naţionali şi internaţionali.

Shift-62

Fabrica de imagine a asigurat comunicarea cu media despre eveniment. Echipa de designeri a Fabricii de imagine a creat toate elementele de branding ale Conferinţei SHIFT. Este vorba despre designul badge-urilor pentru speakeri, organizatori, participanţi şi media; designul mapelor şi al pixurilor; designul agendei evenimentului şi mapei de presă, designul bannerelor plasate în sală etc.

Shift-48

Shift-8

Shift-127Conferinţa Internaţională SHIFT 2017 este organizată în cadrul Proiectului „Promovarea bunei guvernări în Găgăuzia”, implementat de Piligrim-Demo, cu susţinerea Ambasadei Marii Britanii în Republica Moldova, prin intermediul „Fondului pentru buna guvernare”.

Shift-261

Shift-101

În rezultatul activităţilor de comunicare, în mass-media au apărut peste 30 de materiale dedicate conferinţei internaţionale. De asemenea, în premieră,  emisiunea „Честно говоря”, de la Realitatea TV, ediţia dedicată subiectelor abordate la SHIFT 2017, a fost realizată în studioul portalului Gagauz Media din Comrat.

Conferinţa internaţională SHIFT 2017 poate fi privită integral pe canalul de youtube al Piligrim-Demo.