Fabrica de imagine lucrează cu Fondul de Investiții Sociale din Moldova începând cu anul 2015. În această perioadă, compania de comunicare a ajutat la stabilirea unei comunicări corecte și eficiente despre programele pe care le implementează FISM, fapt ce a reușit să le aducă vizibilitate acestora.

Una dintre grădinițele renovate prin intermediul „Programului de asistență tehnică și financiară acordată de Guvernul României pentru instituțiile preșcolare din Republica Moldova” a fost „Paradisul Copiilor” din satul Tocuz, raionul Căușeni.

În luna decembrie 2016, FISM a desfășurat o vizită de lucru la grădiniță. Pentru ca evenimentul să fie memorabil și să aibă o mai mare vizibilitate în mass-media, Fabrica de imagine a elaborat un concept creativ al acestuia.

GradinitaTocuz_073

În ajunul sărbătorilor de iarnă am gândit evenimentul astfel încât acesta să creeze un cadru festiv pentru copii și să-i antreneze în păstrarea tradițiilor de Crăciun și Anul Nou. Astfel, în cadrul evenimentului, Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță și Directorul executiv FISM, Mircea Eșanu, fiind ajutați de copii, au participat la împodobirea bradului și aprinderea luminițelor de sărbătoare. Apoi copiii au cântat, au dansat și au spus poezii. La sfârșitul activităților aceștia au primit jucării și fructe.

Echipa Fabricii de imagine a oferit suport informațional jurnaliștilor. Fotograful nostru a surprins cele mai frumoase momente ale părții festive, dar și cum arată grădinița după renovare.

GradinitaTocuz_085   GradinitaTocuz_117

Reflectarea evenimentul de la grădinița din Tocuz în mass-media:

Reportaj Pro TV

Dupa 22 de ani, copiii din satul Tocuz, Causeni vor putea merge la gradinita. Institutia a fost redeschisa – VIDEO

poza

 

Reportaj TVR Moldova

Grădiniţa din satul Tocuz a fost redeschisă cu bani de la Guvernul României

ff

 

Reportaj Radio Chişinău

Grădiniţa din Tocuz, redeschisă după 22 de ani, cu ajutorul financiar al României

dd

 

Articol Ziarul de Gardă

În ajunul sărbătorilor de iarnă, copiii de la grădinița din satul Tocuz au primit daruri de la Ambasadorul României

tocuz

 

Reportaj Canal Regional

Ambasadorul României la Tocuz

fsf