Prin conceptele evenimentelor pe care le organizează, Fabrica de imagine asigură o vizibilitate maximă în mass-media a acestora.

În cadrul colaborării cu Fondul de Investiții Sociale din Moldova, unul dintre clienții noștri, asigurăm promovarea „Programului de asistență tehnică și financiară acordată de Guvernul României pentru instituțiile preșcolare din Republica Moldova”, în valoare 26 de milioane de euro.

Una dintre instituțiile preșcolare care a beneficiat de renovări din fondurile românești este grădinița din satul Sadova, raionul Călărași, în care nu s-au făcut reparații capitale timp de 30 de ani. Inaugurarea instituției preșcolare a avut loc pe data de 7 iulie 2017, în satul Sadova. Pentru ca evenimentul să fie memorabil și să aibă un impact cât mai mare asupra imaginii clientului nostru, Fabrica de imagine l-a invitat pe Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Printre activitățile de comunicare realizate de către Fabrica de imagine s-a numărat coordonarea cu reprezentanții Președinției Republicii Moldova și cu autoritățile locale din satul Sadova, elaborarea conceptului și a scenariului evenimentului.

MK3_9614

De asemenea, în timpul evenimentului, echipa Fabricii de imagine a oferit suport informațional jurnaliștilor. Fotograful nostru a surprins cele mai frumoase momente ale părții oficiale, dar și cum arată instituția preșcolară după ce a fost renovată.

Prezența la evenimente a politicienilor asigură o bună poziționare în mass-media a organizatorului, fapt confirmat și de evenimentul din satul Sadova, ce a fost reflectat în mai multe surse de media din Moldova și România. În total inaugurarea grădiniței a fost menţionată în 77 reportaje și articole media.

Anterior, Fabrica de imagine a organizat și alte evenimente cu participarea primelor persoane din stat: Inaugurarea celei mai energo-eficiente instituții publice din MoldovaInaugurarea unei fabrici de medicamente.

MK3_9263

MK3_9215

MK3_9224

MK3_9227

Evenimentul de inaugurare a grădiniței din satul Sadova în mass-media (selecție):

Reportaj realizat de echipa ProTV

ProTV

Reportaj realizat de echipa TVR Moldova

TVR

Material audio realizat de echipa Radio Chișinău

Radio Chisinau

Articol Realitatea.md

REALITATEA

Articol Ziarul de Gardă

Ziarul de Garda

Articol Unimedia.info

Unimedia

Articol Ziarul Național

Ziarul National