Orice instituţie ce îşi doreşte o comunicare eficientă are nevoie de materiale promoţionale pe care să le distribuie potenţialilor clienţi. Un material de calitate, făcut de profesionişti, ajută la crearea unei imagini bune a instituţiei şi influenţează pozitiv decizia de a apela la serviciile acesteia.

Unul din materialele recente realizate de Fabrica de imagine pentru clientul său, Incubatorul de Afaceri din Soroca, este broşura „IAS. Istoria schimbărilor pozitive”. Broşura a fost editată în două versiuni, română şi engleză.

Fiecare din cele 2 versiuni este dedicată unui public ţintă specific. Broşura în limba engleză a fost editată pentru a prezenta instituţia şi serviciile pe care le prestează pentru potenţiali investitori străini, oaspeţi ai Incubatorului de Afaceri din Soroca şi donatori.

Versiunea în limba română a broşurii este editată pentru potenţiali beneficiari ai IAS, pentru autorităţile locale şi centrale, oameni de afaceri şi alţi membri activi ai societăţii. Publicaţia explică, în termeni simpli, ce trebuie să facă un om de afaceri pentru a deveni rezident, ce înseamnă să dezvolţi o afacere cu susţinerea Incubatorului de afaceri şi care sunt priorităţile de dezvoltare ale instituţiei în următorii ani.