Cu Endava, una din cele mai importante companii IT din Moldova, avem o colaborare de succes deja de mai mulţi ani. În această perioadă am asigurat comunicarea eficientă a companiei cu mass-media din Moldova, am organizat diverse campanii de comunicare şi evenimente atât interne, cât şi pentru presă.

Una din campaniile recente a avut ca scop promovarea unui eveniment organizat în premieră în ţara noastră de Endava – #ITMixerNight. Fabrica de imagine a participat la elaborarea conceptului evenimentului şi a dezvoltat şi implementat strategia de promovare a acestuia.

#ITMixerNight este un eveniment dedicat programatorilor cu experienţă din Moldova. Scopul acestui eveniment, după cum spune şi conceptul de Mixer, este să ofere o platformă neformală de discuţii şi distracţie pentru specialişti IT dintr-o anumită comunitate. Pe termen lung, astfel de întâlniri între IT-şti contribuie la consolidarea comunităţii IT.

Accesul la eveniment s-a făcut în baza unei invitaţii pe care participanţii au obţinut-o după ce au descifrat un cod şi au trecut cu brio de un quiz. Pentru vizibilitate, am plasat în Chișinău panouri publicitare ce aveau pe un fondal negru, un cod misterios.

it

Aceste panouri au atras atenţia atât a IT-ştilor cât şi a liderilor de opinie, care se tot întrebau ce poate să însemne acest cod. Totuşi, peste 700 de IT-şti l-au descifrat, iar din ei, circa 50 au primit invitaţii la eveniment.

it_endava    it_fb

Apariţii în mass-media despre campania de promovare

(foto) Coduri, enigme și teste. O invitație inedită la un eveniment IT a devenit virală pe rețelele de socializare
Publicitate inedită în Chișinău: Mesaj codificat pentru cei mai buni specialiști IT din Moldova
La ce să te aștepți în caz că deții o invitație la evenimentul #itMIXERnight

ITMixerNight s-a dovedit a fi un bun prilej pentru membrii comunităţii IT din Moldova de a se cunoaşte, de a face schimb de experienţă şi de a se distra într-o atmosferă relaxantă şi plăcută. Din punct de vedere al comunicării de eveniment, campania de promovare şi-a atins obiectivele stabilite iniţial, la eveniment având acces doar cei mai buni, iar numărul celor care au aflat despre eveniment a depăşit aşteptările.

Articolul Diez despre evenimentul #ITMixerNight:

Schimb de experiență și multă distracție la #itMIXERnight

ITMixer_1

120