Fondul de Investiţii Sociale din Moldova a organizat, pe 18 noiembrie 2015, conferinţa privind valorificarea grantului de 20 de milioane de euro oferit de Guvernul României pentru instituţiile preşcolare din Republica Moldova.

Fabrica de imagine a asistat FISM în organizarea acestui eveniment atât logistic, cât şi din punctul de vedere al comunicării cu mass-media. În cadrul evenimentului a avut loc lansarea albumului „Pentru o copilărie frumoasă” editat de Fabrica de imagine şi 2 spoturi video despre program realizate de echipa noastră.

FISM_raport grant RO_3

La eveniment au participat Ambasadorul României în Republica Moldova, Marius Lazurca, Directorul executiv FISM, Mircea Eșanu, reprezentanții echipei FISM, reprezentanții autorităților locale și directori ai grădinițelor beneficiare.

FISM_raport grant RO_2
La evenimentul de lansare au fost prezente numeroase surse mass-media, ce au realizat reportaje şi relatări atât despre eveniment, cât şi despre program şi importanţa acestuia pentru copiii şi comunităţile din republica Moldova.

Mai jos puteţi vedea unele din reportajele realizate de mass-media la eveniment

Mai multe detalii despre colaborarea între Fabrica de imagine şi FISM citiţi la rubrica Studii de caz – COMUNICARE STRATEGICĂ PENTRU INSTITUŢIILE PUBLICE. FONDUL DE INVESTIŢII SOCIALE DIN MOLDOVA