Evenimentul de totalizare a rezultatelor primei etape a proiectului Băncii Mondiale „Integrarea copiilor cu dizabilităţi în şcolile generale”, gestionat de Fondul de Investiţii Sociale din Moldova (FISM) a avut loc pe 21 octombrie 2015 la Chișinău.

La eveniment au participat Alex Kremer, director de ţară pentru Moldova al Băncii Mondiale, Mircea Eşanu, director executiv FISM, Nadia Cristea, viceministru al Educaţiei, reprezentanţi ai administraţiei publice locale din raioanele implicate în proiect.

Conform proiectului, în următorul an 20 de şcoli de circumscripţie din Moldova vor fi adaptate pentru a facilita accesul la educaţie al copiilor cu nevoi speciale.

Fabrica de imagine a acordat asistenţă în comunicarea cu mass-media despre eveniment. Mai jos vedeţi unele din sursele ce au difuzat informaţia.

Unimedia.info: 20 de şcoli de circumscripţie din Moldova vor fi mai accesibile pentru copiii cu nevoi speciale

bm_fism

 

Diez.md: 20 de școli de circumscripție din Moldova vor fi mai accesibile pentru copiii cu nevoi speciale

diez_bm

 

Jurnal.md: Şcolile de circumscripţie, mai accesibile pentru copiii cu nevoi speciale

jurnal_bm

 

Mai multe detalii despre colaborarea între Fabrica de imagine şi FISM citiţi la rubrica Studii de caz – COMUNICARE STRATEGICĂ PENTRU INSTITUŢIILE PUBLICE. FONDUL DE INVESTIŢII SOCIALE DIN MOLDOVA